Kuka on Helena?

Olen diplomikosmetologi Helena Suominen, intohimoinen kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilainen, joka on palvellut asiakkaita jo 37 vuoden ajan. Upeanainen on syntynyt rakkaudesta kauneuteen ja halusta auttaa jokaista löytämään oman ainutlaatuisen kauneutensa.

Ota yhteyttä!

Taustani

Valmistuin kosmetologiksi vuonna 1987 Turun yksityisestä kosmetologikoulusta. Siitä lähtien olen jatkuvasti täydentänyt osaamistani ja seurannut alamme kehitystä innolla. Vuosien varrella olen suorittanut väri- ja tyylikoulutuksia, erikoisammattitutkinnon pukeutumisneuvonnasta sekä markkinointiin liittyviä kursseja. Jatkan oppimista ja kehittymistä, sillä haluan tarjota asiakkaillemme aina parhaat ja ajantasaisimmat palvelut.

Kysy lisää!

Uusia tuulia tyyliin? Autan mielelläni.

Upeanainen tarjoaa laadukkaita kosmetologipalveluita sekä monipuolisen valikoiman kotihoitotuotteita. Lisäksi vaateliikkeemme puolelta saat henkilökohtaista neuvontaa pukeutumiseen ja inspiraatiota värien yhdistelyyn. Haluan, että jokainen asiakkaani tuntee olonsa upeaksi ja itsevarmaksi, oli kyse sitten kauneudenhoidosta tai pukeutumisesta.

Kurkkaa tyylipalveluumme!

Ystävällinen asenne kantaa 

Asiakaspalveluni perustuu ystävällisyyteen, avuliaisuuteen ja aitoon kiinnostukseen asiakkaan hyvinvointia kohtaan. Olen täällä sinua varten, jotta voimme yhdessä löytää parhaat ratkaisut juuri sinulle. Tervetuloa Upeanainen-liikkeeseen, missä jokainen päivä on mahdollisuus löytää uutta kauneutta ja inspiraatiota!

Kysy lisää »

"Voin suositella! Lämminhenkinen asenne ja asiantunteva palvelu jää aina mieleeni. Olipa kyseessä sitten rentouttava kasvohoito tai inspiroiva pukeutumisneuvonta, tiedän voivani luottaa siihen, että Upeanainen ottaa minut vastaan avoimin sylin ja auttaa minua tuntemaan oloni upeaksi."

Upeaa arkeen ja juhlaan – ota yhteyttä!

Upeanainen palvelee kattavasti tyylin, muodin ja hyvinvoinnin parissa. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot »