Tyylipalvelua Säkylästä

Tyylipalvelumme palvelee Säkylässä. Kysy rohkeasti, palvelemme joustavasti! 

Ota yhteyttä!

Mitä tyylipalvelu sisältää?

Palvelu räätälöidään joustavasti tarpeesi mukaan. Tyylipalveluun voidaan sisällyttää kokonaisvaltainen tyylin uudistaminen, pukeutumisneuvonta, värianalyysi sekä avustaminen vaateostoksilla. Upeanainen-liike on käytettävissä ostosten tekemiseen yksityisesti ja ajanvarauksella. Muista myös lahjakorttimme!

Hinnasto

Värianalyysi 95 €

 • Perustuu henkilökohtaisiin silmien, ihon ja hiusten väreihin
 • Suosittu Color Me Beautyful -menetelmä
 • Parhaiden pukeutumis- ja meikkivärien määritys
 • Antaa rohkeutta ja varmuutta omiin värivalintoihin
 • Sisältää ehostuksen

Värianalyysi + henkilökohtainen väripaletti 190 €

 • Color Me Beautyful -värianalyysi (arvo 95 €)
 • Sisältää henkilökohtaisen, 36 väriä sisältävän väripaletin, joka on kätevä apuväline vaate- ja meikkiostoksilla
 • Antaa rohkeutta ja varmuutta omiin väriyhdistelmiin

Pukeutumisneuvonta alk. 65 €

 • Tyylipersoonatesti
 • Vaatekaapin sisällön kartoitus, vaatteiden yhdistely
 • Henkilökohtaisen puvuston koostaminen ja asustaminen
 • Hinta 65 € / tunti (+ matkakulut )

Muotia, tyyliä ja hyvinvointia myös ryhmille

Oletko järjestämässä iltaa ystävien kesken? Tai kenties mieleenpainuvan rentoa tiimipäivää? Rakkaalle yllätyksellistä synttäripäivää? Palvelemme monipuolisesti mitä erilaisimpia ryhmiä aina työtiimeistä synttäripoppooseen ja illanistujaisiin ystävien kesken. Järjestämme elämyksellisiä hetkiä kauneudenhoitoon, hyvinvointiin ja tyyleihin liittyen. Illan teemana voi olla esimerkiksi ihon hyvinvointi, meikkikoulutus, tuote-esittelyt, muotikutsut tai luento toivomastasi aiheesta. Ota yhteyttä, katsotaan yhdessä sopiva ohjelma iltaan tai muuhun toivottuun hetkeen.

Ihon hyvinvointi -koulutus ryhmille 35 €/hlö

Tuotteet ja oikea hoitorytmi eri ihotyypeille ja ihon erityistarpeisiin. Ammattilaisen neuvot tuloksia tuottavaan hoitorutiiniin kotona. Sopii 3–8 hengelle, kesto 2–3 h, kosmetiikkatuotteista etu - 15 %.

 

Meikkikoulutus ryhmille 35 €/hlö

Opi harmoninen, omia piirteitä ja värejä korostava meikki. Saat varmuutta tekniikkaan ja siveltimien käyttöön. Sopii 3–8 hengelle, kesto 2–3 h, kosmetiikkatuotteista etu - 15 %.

 

Teemaesitelmä 30 min. 100 €

Tuote-esittelyn yhteydessä, toivomastasi aiheesta. Ammattilaisen neuvot kotihoitoon “kädestä pitäen”. Sopii 3–8 hengelle, kesto 2–3 h, kosmetiikkatuotteista etu - 15 %.

 

Luento toivomastasi aiheesta 45 min. alk. 300 €

Ryhmille, tilaisuuksiin, tapahtumiin – pyydä tarjous! Sopii 3–8 hengelle, kesto 2–3 h, kosmetiikkatuotteista etu - 15 %.

 

Muotikutsut sinulle ja ystävillesi (maksuton)

Sovittelua ja pukeutumisvinkkejä Upeanainen-liikkeen tunnelmassa. Perinteiset vaatekutsut asiakkaan kotona, sisältää kauden asuyhdistelmien esittelyä ja shoppailua. Vähintään 4–6 hengelle. Ostojen ylittäessä 500 €, koollekutsujalle 50 € lahjakortti Upeanainen-liikkeeseen.

Kurkkaa myös kosmetologipalvelut »

Joko kävit kurkkaamassa vaateliikkeemme valikoiman?

Säkylän vaateliikkeestämme löydät kauden näyttävimmät uutuudet. Meiltä saat apua sopivan vaatekokonaisuuden etsimiseen. Löydämme yhdessä sopivimmat väriyhdistelmät ja vaatemallit!

Haluaisitko järjestää muotikutsut?

Voit varata oman muotikutsuillan yhdessä esimerkiksi ystäviesi tai työporukan kesken. Saatte kauden parhaat stailausvinkit monipuolisista ja trendikkäistä mallistoistamme. Kerrospukeutumisella ja väreillä korostat tyyliäsi, ja pukeutuminen on mukavaa. Tehdään yhdessä shoppailusta taas rentoa ja hauskaa!

Kysy lisää!

Tyylipalvelustamme saat iloa niin arkeen kuin juhlaan!

Upeanaisen tyylipalvelun palvelee joustavasti mm. Säkylä–Huittinen–Rauma–Pori–Harjavalta–Nakkila–Laitila–Eura–Kauttua–Turku–Yläne-alueella.

Pyydä tarjous »